Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Uvjeti korištenja – Poveži znanost, tehnologiju i pustolovinu.

Uvjeti korištenja

event 01.07.2021.

U nastavku pročitajte Uvjete korištenja

Trenutno se nalazite na web stranici Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Rudarsko-geološko-naftni fakultet smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta smatraju i sve pridružene stranice koji pripadaju domeni brucosi.rgn.unizg.hr.

Rudarsko-geološko-naftni fakultet zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice brucosi.rgn.unizg.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima. Svrha web stranice je dijeljenje ključnih informacija budućim studentima.

Rudarsko-geološko-naftni fakultet se u potpunosti odriču svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Rudarsko-geološko-naftni fakultet ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama brucosi.rgn.unizg.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Dani piva Karlovac i web stranica brucosi.rgn.unizg.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

Autorska prava
Rudarsko-geološko-naftni fakultet polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici brucosi.rgn.unizg.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Rudarsko-geološko-naftni fakultet).

Ukoliko smatrate da je Rudarsko-geološko-naftni fakultet povrijedio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Rudarsko-geološko-naftni fakultet se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.

Pravila privatnosti

Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupimo o vama kada koristite našu web stranicu.

  1. Nikada nećemo koristiti vaše podatke za slanje spam email poruka.
  2. U bilo koje vrijeme možete zatražiti prekid email komunikacije.
  3. Imate pravo zatražiti brisanje bilo kojih vaših podataka.
  4. Nikada nećemo prodati, iznajmiti, objaviti ili distribuirati vaše osobne podatke.
  5. Podaci su odgovornost, zato prikupljamo samo neophodne podatke koji nam omogućuju lakšu komunikaciju.

Propisi o privatnosti

Web stranica Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta napravljena je u skladu s internim procesima i sustavima te je dizajnirana u skladu sa sljedećim pravilima:

Direktiva EU o zaštiti podataka 1995. (DPD)
Opća uredba EU o zaštiti podataka 2018. (GDPR)

Usklađenost web stranice s ovim propisima vjerojatno će značiti sklad s zaštitom podataka i privatnosti zakonodavstva diljem svijeta. Ako niste sigurni o našoj sukladnosti u vašoj zemlji, molimo da nas kontaktirate na email: dekan@rgn.unizg.hr.

Ove informacije su pohranjene u našem sustavu radi lakše komunikacije dok traje status klijenta.

Web praćenje posjetilaca

Kao i većina web stranica, tako i naša koristi Google Analytics. Ovaj alat prikuplja podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetilaca na web stranici, otkud su posjetioci došli i koje se stranice posjetili. Mi koristimo informacije kako bi bolje razumjeli posjetioce u interakciji s našom web stranicom.

Facebook Pixel je analitički alat koji pomaže u mjerenju, optimiziranju i kreiranju publike te pomaže oglašivačima da mjere učinkovitost oglašavanja. Oglašivači mogu koristiti piksel podatke kako bi bili sigurni da se oglasi prikazuju pravim ljudima, graditi publiku za oglašavanje i otključati dodatne Facebook alate za oglašavanje. Facebook kolačići su kolačići iz trećih strana koji se koriste za praćenje ciljeva konverzija web stranica i stvaranje (anonimizirane) popisa ljudi koji su posjetili našu web stranicu. Ako želite onemogućiti Facebook kolačiće na vašem pregledniku, molimo posjetite http://www.aboutads.info/choices/.

Kako ćemo koristiti vaše podatke

Mi prikupljamo vaše kontakt podatke isključivo kako bi razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu. Također ih koristimo za bolju komunikaciju prilikom pružanja naših usluga. Ako navedeni servis želite isključiti možete to učiniti na linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Kolačići

Kolačići su dio koda koji omogućuju web poslužitelju prepoznavanje i praćenje aktivnosti na web pregledniku. Postavke možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Pristup podacima, izmjena podataka ili brisanje osobnih podataka

Možete od nas zatražiti da vaše podatke ne koristimo za kontaktiranje. Možete od nas zatražiti brisanje svih vaših osobnih podataka. Možete u bilo kojem trenutku zatražiti izmjenu vaših osobnih podataka. Da bi ostvarili bilo koji od ovih zahtjeva kontaktirajte nas na e-mail dekan@rgn.unizg.hr.

Sigurnost

Zalažemo se da vaši osobni podaci ostanu sigurni. Da bi spriječili neovlašten pristup vašim osobnim podacima poduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu vaših podataka.

Kako nas možete kontaktirati?

Molimo da nas kontaktirate na email dekan@rgn.unizg.hr u slučaju bilo kakvih upita o našoj politici zaštite osobnih podataka koje čuvamo o vama.

Čitaj o nama

Pitaš se kako će izgledati tvoj studentski život i karijera nakon što završiš RGNF? Donosimo ti članke s iskustvima sadašnjih i bivših studenata koji nude odgovore na ova i brojna druga pitanja!

RGN FAKULTET

Među brojnim izvannastavnim aktivnostima na našem fakultetu, poput članstva u Studentskom zboru, SKOL-u ili pak nekom studentskom, sportskom timu, jedna se udruga osobito ističe i ima posebno mjesto u srcu svih brucoša, sadašnjih i nekadašnjih studenata RGN-a.

RGN FAKULTET

Svatko se od nas na fakultetu našao barem jednom (neki i više puta) u poziciji brucoša, s glavom punom upitnika i brojnim dilemama oko prvih koraka na početku studentskog puta.

RGN FAKULTET

Zbog čega je toliko posebno studirati na našem fakultetu? Razloga je zaista mnogo, a u ovom smo tekstu nabrojali samo neke od posebnosti koje studiranje na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu, ovisno o studiju koji ste upisali, mogu učiniti zaista super iskustvom i definitivno pomažu u tome da dani na faksu budu zanimljiviji, interaktivniji i atraktivniji.

RGN FAKULTET

Terenska nastava idealna je prilika za stjecanje ekspertize tijekom putovanja diljem Hrvatske i šire te upoznavanje s novim kolegama, profesorima ili stručnjacima.

RGN FAKULTET

Iako ste uoči upisa na fakultet u godinama kad ste još uvijek prilično bezbrižni i kad vas ipak još nekoliko godina dijeli od trenutka kad ćete se potpuno osamostaliti, na odabir fakulteta zasigurno utječe i kasnija mogućnost zapošljavanja u struci

INDEX.HR

Curabitur orci mauris, volutpat in ante vel, fermentum commodo metus. Donec dictum tristique justo, eu iaculis sem scelerisque at. Fusce mollis purus id quam rhoncus, ut consequat risus facilisis.

SREDNJA.HR

Curabitur orci mauris, volutpat in ante vel, fermentum commodo metus. Donec dictum tristique justo, eu iaculis sem scelerisque at. Fusce mollis purus id quam rhoncus, ut consequat risus facilisis.

SREDNJA.HR

Curabitur orci mauris, volutpat in ante vel, fermentum commodo metus. Donec dictum tristique justo, eu iaculis sem scelerisque at. Fusce mollis purus id quam rhoncus, ut consequat risus facilisis.

SREDNJA.HR

Curabitur orci mauris, volutpat in ante vel, fermentum commodo metus. Donec dictum tristique justo, eu iaculis sem scelerisque at. Fusce mollis purus id quam rhoncus, ut consequat risus facilisis.